kinesiska kurser

Att behärska kinesiska språk i olika nivå och kultur öppnar många dörrar. Hos oss kan du utbilda dig i en rad olika kinesiska språk. Vi erbjuder allt från nybörjarkurser till högrenivå samt kinesisk affärskultur. se nedan infomation.

Språkkunskap öppnar nya dörrar
  • Att studera kinesiska ger dig kulturell insikt och möjlighet att öppna dörren till enorma affärsmöjligheter. Kina är världens största tillverkningsekonomi och exportör av varor. Det är också världens snabbast växande konsumentmarknad och näst största importör av varor. 
  • Med tusentals år gammal historia är kinesisk kultur oändligt fascinerande. Oavsett om dina intressen är historia, arkitektur, musik eller mat, kommer kunskap i mandarin att berika din förståelse för kinesisk kultur. 
  • Om du är intresserad av att arbeta globalt/internationellt i framtiden,  det kinesiska språket är kommer att vara lika viktigt som andra arbetsspråk, t ex engelska.
  • Vi erbjuder Kurser som passar företags mål.
Kinesiska

Kinesiska är världens mest talade språk, och Kina blir en allt viktigare affärspartner på världsmarknaden. Vid Kinesisk Studie-och Testcenter har vi ett varierat kursutbud inom ämnet kinesiska som ger fantastiska möjligheter att lära känna denna jätte till land.

Hitta din utbildning
Kinesiska Steg 1
Kinesiska Steg 2
Företagsanpassade kurser
Barn kinesiska
Kväll-Helgkurser

 

© Copyright Sverige Kina Utbyteförening

Organisationsnummer: 802531-3407